Peluang Besar Untuk Memperoleh Mata Wang Digital di Telefon Anda,

Percuma, Tanpa Risiko, Tanpa kos. Kad Kredit Tidak Diperlukan

Sekiranya anda mempunyai telefon bimbit, ketahui cara memasang aplikasi. dan mahukan pendapatan yang stabil dengan peluang yang tidak terhad dalam masa terdekat, anda berada di TEMPAT KANAN pada MASA KANAN.

Anda tidak perlu menjual apa-apa, Tiada inventori. Tiada penghantaran. Tiada pembayaran pungutan. Tidak ada mesyuarat. Tiada rakan yang mengganggu. Tidak ada bayaran untuk membeli, tidak ada kuota, dan tidak ada batasan, bahkan tidak ada komitmen kewangan yang diperlukan.

Anda hanya perlu mengambil masa kurang dari 5 saat setiap hari. Latihan percuma disediakan.

Tanpa Kos, Tanpa Risiko, Tanpa Bahaya

Apa yang anda harus rugi?


Pi adalah cryptocurrency baru untuk dan oleh orang biasa yang boleh anda "tambang" (atau dapatkan) dari telefon anda.

Mata wang digital baru ini (https://minepi.com/cakzxd) dikembangkan oleh sekumpulan Universiti Stanford Ph.D.

Anda boleh mendapatkan duit syiling PI anda sendiri secara percuma dengan hanya memuat turun aplikasi (Jaringan Pi) dari Google Play Store atau Apple App Store.

Ia tidak menghabiskan bateri telefon anda, dan anda juga tidak perlu membiarkan aplikasi terbuka untuk saya,

Pi tidak mempengaruhi prestasi telefon anda atau menggunakan data rangkaian anda.

Setelah anda memuat turun aplikasi (rangkaian pi, atau pi, atau minepi) dari Google Play Store atau Apple App Store dan memasukkan kod jemputan (cakzxd), anda hanya perlu mengklik butang lampu hijau sekali sehari (setiap 24 jam) untuk memulakan perlombongan.

Ikuti langkah di bawah, untuk memulakan:

1. Pertama sekali anda perlu memuat turun aplikasi Pi (pi network, atau pi, atau minepi) dari Google Play Store atau Apple App Store. Atau muat turun aplikasinya dari https://minepi.com/cakzxd

Pautan kedai epal adalah https://apps.apple.com/ca/app/pi-network/id1445472541

Pautan gedung Google Play ialah https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blockchainvault

2. Setelah memasang aplikasi, anda perlu mengesahkan identiti anda untuk log masuk ke aplikasi tersebut. Anda boleh mengesahkan menggunakan akaun Facebook atau nombor telefon bimbit (minepi akan menghantar kod pengesahan kepada anda),

Atau anda perlu menghantar SMS ke Amerika Syarikat atau UK jika anda berada di luar Amerika Utara, sila e-mel kepada saya di support@pinetworkapp.org jika anda mendapat masalah.

Saya sangat mengesyorkan agar anda mengesahkan akaun PI anda dengan segera melalui telefon atau Facebook untuk mengelakkan kehilangan wang syiling PI yang anda lombong. (Sekiranya anda terlupa kata laluan atau menukar telefon anda, anda tidak boleh log masuk lagi dengan kata laluan anda.)

Kemudian, Masukkan kata laluan untuk akaun (minimum 8 aksara, 1 huruf besar dan 1 nombor).

Masukkan "nama depan" dan "nama belakang".

Di medan "Pilih nama pengguna", masukkan nama akaun anda,

3. Aplikasi akan meminta kod jemputan. Gunakan cakzxd sebagai kod jemputan anda.

4. Aplikasi ini akan memulakan lawatan berpandu dan akan menunjukkan cara menggunakan aplikasi tersebut. Untuk memulakan perlombongan, cukup klik simbol Lightning Bolt warna hijau & itu sahaja.

5. Ingatlah untuk mengetuk simbol Lightning Bolt warna hijau setiap 24 jam untuk memperbaharui kitaran perlombongan. Cadangkan untuk menyediakan pemasa untuk mengingatkan anda.

6. Tiga hari (72 jam perlombongan) kemudian, bina lingkaran keselamatan anda sendiri untuk meningkatkan kadar perlombongan anda. Anda boleh menghantar e-mel kepada saya di support@pinetworkapp.org jika anda menghadapi kesukaran atau tidak tahu bagaimana caranya.

7. Saya cadangkan anda menghantar e-mel ke support@pinetworkapp.org setelah anda menyiapkan akaun anda, jadi saya dapat menyemak akaun anda dan membantu anda menyelesaikan sebarang masalah secepat mungkin.

8. Ketik sembang (sudut kanan atas), kemudian ketuk "pasukan penghasil @ cakzxd", anda boleh menghantar soalan anda di sana, atau membaca jawapan saya untuk soalan-soalan tersebut atau pemberitahuan apa pun.

Tanpa kos, Tanpa risiko, Tanpa bahaya

Rangkaian Pi https://minepi.com/cakzxd

kod jemputan: cakzxd


Apple


Google



Adakah Rangkaian PI cryptocurrency baru itu satu penipuan atau legit?

Saya selalu sangat skeptikal dan jauh dari semua hype mata wang digital secara umum kerana prinsip pelaburan asas saya bahawa apabila semua orang di jalanan mula bercakap tentang produk pelaburan, pada amnya sudah terlambat untuk melabur di dalamnya. Dalam keadaan fikiran inilah saya mendengar rakan keluarga yang berusaha selama berbulan-bulan untuk mendorong saya untuk menyertai kumpulan pelaburan cryptocurrencynya. Dia mendapat perhatian saya ketika menyebut bahawa ini adalah inovasi baru yang berada di fasa pengedaran percuma tanpa memerlukan komitmen kewangan.

Sebaik sahaja saya sampai di rumah, saya mula membuat kajian latar belakang di Rangkaian Pi dan mendapati bahawa bukan sahaja merupakan inisiatif mata wang digital yang sangat sah dan inovatif, tetapi yang lebih penting, ia masih berada di tahap yang tepat untuk melompat dengan cemerlang nisbah risiko-ganjaran. Sudah tentu, tidak ada jaminan bahawa ia akan menjadi projek yang berjaya, tetapi apa yang anda akan kalah hanyalah beberapa minit sehari dengan menekan butang di telefon bimbit anda dan menggerakkan rangkaian rakan dan keluarga anda tanpa kos kewangan untuk anda atau mereka untuk kemungkinan memperoleh banyak mata wang digital Pi yang mungkin sangat berharga pada masa akan datang sekiranya projek ini berjaya. Berikut adalah ringkasan penemuan penyelidikan saya di Rangkaian PI dan cadangan saya.

1. Ini adalah projek yang dikreditkan kepada tiga PHD Universiti Stanford iaitu: Dr Nicolas Kokkalls (ketua teknologi), Dr. Chengdiao Fan (Ketua produk) dan Vincent McPhillips (ketua komuniti)

2. Syarikat hanya menawarkan perkhidmatan, tetapi tidak ada produk. Setelah memuat turun aplikasi Pi Network, anda perlu mengesahkan bahawa anda adalah manusia dengan menekan simbol kilat pada aplikasi pada selang 24 jam. Ini akan memulakan proses penambangan pada kadar yang telah ditentukan pada peranti mudah alih anda (saat ini 0.20pi / jam) tanpa menghabiskan bateri telefon anda. Anda bebas keluar dari aplikasi setelah tindakan tersebut tanpa menghentikan proses perlombongan.

3. Ini adalah Aplikasi PERCUMA. Percuma untuk memuat turun (tanpa iklan) sama ada dari google play atau kedai epal. Anda boleh mencari pi, pinetwork, atau minepi

4. Ahli hanya boleh menyertai jemputan dari ahli lain. Anda boleh mempercepat kadar perlombongan anda dengan menjemput ahli lain untuk bergabung menggunakan kod anda. Anda dialu-alukan untuk menggunakan tambang untuk bergabung jika anda memutuskan atau jika ulasan ini menambah nilai kepada anda (cakzxd).

5. Setelah tiga kitaran perlombongan berjaya setiap 24 jam, anda layak menjadi penyumbang dan anda boleh membentuk lingkaran keselamatan 3 hingga 5 anggota yang dipercayai. Ini akan mempercepat kadar perlombongan anda juga.

6. Kadar perlombongan telah menjadi separuh bagi beberapa 10 anggota yang dicapai oleh rangkaian. Projek ini dimulakan pada bulan Mac 2019 pada kadar 3.1 Pi / jam dan pada bulan November 2019 rangkaian mencapai 1 juta ahli dan kadar semasa adalah 0.20 pi / jam.

7. Tonggak seterusnya ialah 10 juta anggota dan belum jelas apakah proses perlombongan akan dihentikan pada tahap itu atau apakah kelajuannya akan terus berkurang.

8. Pada kertas putih jaringan Pi, penerangan ringkas mengenai teknologi yang mereka gunakan adalah seperti berikut: Untuk Pi, kami memperkenalkan syarat reka bentuk tambahan menggunakan algoritma konsensus (proses yang merekod transaksi ke dalam lejar yang diedarkan) yang juga sangat luar biasa mesra pengguna dan membolehkan penambangan pada komputer peribadi dan telefon bimbit dengan ideal. Algoritma konsensus yang mereka gunakan adalah Stellar Consensus Protocol (SCP) yang diarkibkan oleh David Mazieres seorang Profesor Sains Komputer di Universiti Stanford seperti yang dinyatakan dalam kertas putih Pi Network juga.

Cadangan saya:

Pi tidak mempunyai nilai pada masa ini, seperti Bitcoin pada tahun 2008, tetapi dapat memiliki nilai di masa depan. Pi Network menggunakan teknologi mata wang digital yang inovatif yang akan mendesentralisasi perlombongan mata wang digital kepada orang biasa dan mesra pengguna melalui telefon bimbit. Pada pandangan saya, nisbah risiko-risiko membenarkan cadangan saya untuk melonjak masuk ketika masih terbuka. Tetapi seperti semua perkara dalam hidup, sila buat kajian sendiri. Ini hanya pendapat peribadi saya dan jika anda memutuskan untuk melakukannya, saya akan menghargai anda menggunakan kod saya untuk bergabung. Ini akan memberkati saya sebagai balasan dengan mempercepat kadar perlombongan saya. Anda boleh menghubungi saya di support@pinetworkapp.org jika anda ingin membincangkan lebih lanjut mengenai projek ini.

Sekali lagi, sebelum dan setelah memasang aplikasi PI ini, sila baca yang berikut dan pastikan anda memahaminya dengan baik, Atau jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila balas ke support@pinetworkapp.org

--PI bersifat global,

--Berverifikasi akaun PI anda dengan nombor telefon atau Facebook anda dengan segera untuk mengelakkan kehilangan wang syiling PI yang anda lombong,

- 1 orang, 1 akaun PI, 1 peranti,

- Kemas kini kitaran perlombongan setiap hari dengan menekan butang lampu hijau setiap 24 jam,

- selepas 3 hari, bina lingkaran keselamatan anda sendiri untuk meningkatkan kadar pendapatan.

Doktor Nicolas Kokkalis, adalah Sarjana Pasca Doktoral dalam Sains Komputer di Universiti Stanford, Dia melakukan penyelidikan Pengkomputeran Sosial di Stanford dan mengajar kelas Aplikasi Terdesentralisasi.

https://hci.stanford.edu/nicolas/

other news

https://deadline.com/2020/01/christine-birch-sony-executive-the-roygbiv-collective-pi-network-1202836761/

https://finance.yahoo.com/news/marketing-executive-christine-birch-expands-180000864.html

Penetapan Pos

Cara mengesahkan akaun PI anda dengan telefon atau akaun Facebook anda.

Adalah mudah untuk mengesahkan akaun pi anda dengan telefon anda di Amerika Syarikat atau Kanada, anda hanya perlu memberikan nombor telefon anda dan menerima mesej SMS, kemudian memasukkannya ke dalam aplikasi. Anda boleh mendapatkan pilihan pengesahan telefon dengan pergi ke rumah => menu utama kiri atas => profil> pengesahan telefon

≠ ====== ≠ =======================

Pengesahan untuk AS / Kanada dan UK sangat mudah, cukup goto tetapan / profil / telefon, dan ketuk verifikasi, setelah memberikan nombor telefon anda, anda akan menerima rentetan watak, cukup masukkan dalam aplikasi dan selesai.

*** PENTING: *** DI BAWAH INI ADALAH "PENGESAHAN untuk telefon di luar Inggeris atau AS"

Pertama, (* Pastikan penyedia perkhidmatan telefon anda membolehkan anda menghantar mesej SMS ke UK atau Amerika Syarikat. Bayaran bergantung kepada penyedia perkhidmatan telefon anda, PI Network tidak memperolehnya.

- Pergi ke halaman utama. Di kiri atas, anda melihat 3 jalur mendatar. Ini adalah tetapan (atau menu utama).

Klik tetapan dan kemudian "profil" (paling bawah)

- "Pengesahan akaun": "Pengesahan telefon", anda dapati butang "Sahkan"

- ketiknya

- Di bahagian bawah tetingkap ini, ketuk "Petunjuk manual" (Jangan ketik butang Bintang breen)

Anda mendapat rentetan digital 4: 4 nombor ini adalah mesej yang akan anda hantar.

- anda boleh memilih untuk menggunakan nombor USA, atau nombor UK. Dinasihatkan adalah memilih yang terdekat dengan lokasi anda

(contoh) - Salin nombor UK (+447723473314)

(* Jika ini tidak berjaya, gunakan nombor USA + 16508220314)

Bergantung pada penyedia perkhidmatan telefon tempatan yang berbeza, foramt nombor telefon penerima berbeza seperti di bawah

+16508220314, 00 + 16508220314, 0016508220314, // + 16508220314

+447723473314, 00 + 447723473314, 00447723473314, // + 447723473314

- Pergi aplikasi mesej di telefon anda, buat pesanan baru (SMS), penerima disediakan di atas (notis + tanda), mesej itu adalah 4 nombor yang anda dapatkan sebelumnya. Hantar mesej ini

Pastikan penyedia telefon anda membolehkan anda menghantar mesej SMS ke UK atau Amerika Syarikat. Bayarannya bergantung pada penyedia telefon anda, PI Network tidak menanggung kos ini.

- Anda tidak menerima mesej sms kembali!

-Jika anda berjaya menghantar SMS, tutup semua halaman, kembali ke tetapan / profil di PI APP.

- Dalam "Pengesahan akaun", "pengesahan telefon", anda melihat tanda semak V hijau, anda telah disahkan!

* Pada masa yang jarang berlaku, pelayan memerlukan lebih banyak masa, jadi tunggu seperti 10 minit untuk membiarkan pengesahan selesai.

* Sekiranya anda tidak disahkan, anda tidak dikenali oleh pelayan.

Jangan menghadapi risiko kehilangan pi anda, dengan kehilangan telefon anda, melanggarnya, menukar peranti telefon anda, atau lupa kata laluan anda ... Sahkan secepat mungkin!

Terdapat dua kemahiran kecil untuk mengesahkan akaun PI anda dengan telefon.

1. Tanggalkan kad SIM kedua semasa membuat pengesahan (jika anda mempunyai dua kad SIM di telefon anda).

2. Selesaikan, gunakan telefon baru yang belum pernah dipasang untuk mengirim SMS secara manual (anda perlu memindahkan kad SIM anda ke telefon kedua itu sementara).

Anda juga boleh mengesahkan akaun PI anda dengan facebook, Sama dengan pengesahan telefon (Tetapi akaun PI tersebut tidak dapat ditambahkan ke siklus keselamatan kerana pengguna tersebut tidak mempunyai hubungan)

Cara menyediakan Lingkaran Keselamatan anda

Anda boleh membina lingkaran keselamatan anda setelah anda memenuhi syarat untuk Peran Penyumbang yang anda tidak boleh layak sehingga anda melombong selama 72 jam atau selama 3 sesi perlombongan yang lengkap. Anda hanya perlu membinanya sekali untuk mendapat faedah darinya berulang kali.

Ciri ini kemudian akan tersedia, dan apabila ada, anda dapat menambahkan orang dari satu daripada dua cara. Serta dengan menggunakan kedua-dua kaedah tersebut. Di skrin utama aplikasi Pi, fitur ini akan muncul sebagai ikon perisai di sudut kanan atas aplikasi Pi.

Cara pertama untuk membina lingkaran keselamatan anda adalah dengan memilih semua orang dalam pasukan penghasilan anda. Orang yang merujuk anda (Ini adalah saya cakzxd), dan empat orang yang anda rujuk jika anda memilikinya maka akan memaksimumkan manfaat yang dapat diterima seseorang dari peranan baru ini. Anda hanya akan mempunyai orang yang merujuk anda melalui pilihan ini, jika anda tidak merujuk siapa pun ke aplikasi sebelum ciri ini tersedia untuk anda. Pilihan ini dikenali dalam aplikasi sebagai TAMBAHKAN PENGGUNA PI YANG Sedia Ada.

Cara kedua untuk menjemput orang ke dalam lingkaran keselamatan anda adalah dengan menambahkan orang ke dalam kenalan anda pada peranti mudah alih anda. Mereka mesti memuat turun Aplikasi Rangkaian Pi ke peranti mudah alih mereka untuk menambahkannya ke dalam lingkaran keselamatan anda (Mereka mestilah pengguna PI dan akaun PI mereka disahkan dengan telefon mereka). Ini mesti lima orang yang anda Percayai.

Pilihan ini dikenali dalam aplikasi sebagai TAMBAH DARI HUBUNGAN.

Anda juga boleh menggabungkan dua cara untuk membantu membina lingkaran keselamatan anda sehingga lima orang untuk sebarang faedah. Anda boleh membina lima orang yang dipercayai, tetapi tidak menambah faedah untuk meningkatkan Kadar perlombongan Pi anda.

Lingkaran keselamatan akan menjadi sangat penting di masa depan ketika transaksi dilakukan untuk mengesahkan, mengesahkan, dan mengesahkannya dalam The Pi Network. Inilah sebabnya mengapa mereka memberi ganjaran kepada anda untuk membinanya.

Jangan ragu untuk berkongsi perkara ini dengan keluarga, rakan, rakan sekerja atau kenalan anda. Ini akan membantu mereka memahami bagaimana membina lingkaran keselamatan dapat meningkatkan berapa banyak Pi dapat memperoleh per jam setiap hari.

Dengan reka bentuk ini, Jaringan Pi menjadi lebih bersepadu dan canggih, kerana setiap pengguna Pi membuat lingkaran keselamatannya sendiri.

Jadi bagaimana orang yang anda jemput? Adakah anda memerlukan Telefon pengguna PI yang ada untuk membina lingkaran keselamatan anda?

Sekiranya anda tidak mempunyai hubungan undangan antara satu sama lain, anda tidak boleh saling menambahkan ke lingkaran keselamatan anda dengan menggunakan akaun pi, satu-satunya penyelesaian adalah 1. tambahkan nombor telefon yang disahkan oleh pengguna pi ke kenalan telefon tempatan anda,

2. dalam tetapan telefon, berikan izin membaca aplikasi pi ke kenalan anda, biasanya sudah menjadi pengaturan lalai.

3. tambah pengguna pi dari kenalan.

Oleh itu, anda memerlukan nombor telefon pengguna pi lain, dan nombor ini telah digunakan untuk mengesahkan bahawa akaun pengguna pi.


Cara mendapatkan duit syiling pi dengan lebih cepat.

1. Bina lingkaran keselamatan anda. Anda boleh menambahkan pengguna pi lain ke lingkaran keselamatan anda untuk meningkatkan keuntungan.

2. Kaedah lain adalah menggunakan kod jemputan anda untuk menjemput lebih ramai pengguna pi baru.

Pada dasarnya, anda menjemput pengguna PI lain untuk berjaya menyertai projek rangkaian minepi / pi. Anda boleh mendapat 0.1 pi tambahan setiap jam. Anda boleh membayar google yahoo atau Facebook untuk menjalankan iklan anda.

Sekiranya anda tidak mahu membayar. Inilah petua yang boleh anda cuba. Hantarkan iklan anda di laman web terperingkat. Ia percuma, seperti kijiji, craigslist. Walau bagaimanapun, JANGAN hantar iklan anda secara langsung. Perkara ini tidak dibenarkan. Anda perlu menghantar beberapa barang atau perkhidmatan yang boleh dijual. Tandakan harga PI lain (di pasaran semasa, satu PI adalah sekitar US $ 10 untuk membeli barang atau perkhidmatan) dan tuntut "Saya menerima syiling PI". Kemudian, anda boleh menerangkan cara mendapatkan token PI tersebut secara percuma, dan menjemput mereka yang berminat untuk menghubungi anda.